Post by xasbvergistdoty on Mar 7, 2022 21:31:15 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Explorer: New Dawn ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Explorer: New Dawn IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok minden ▞▞▞
▞▞▞ Solar Explorer: New Dawn 2022 version ▞▞▞
Tényleg nagyon szórakoztató, kihívásokkal teli, és nagyszerű grafikával rendelkezik. A legszórakoztatóbb dolog, amit sokáig mobilon éltem át... de egyetlen kifogásom az, hogy az aszteroida ütődobozai messze vannak. Gyakran biztos vagy benne, hogy hiányzott, de így is megsérülsz stb., ami elég bosszantó, ha – mint én – perfekcionista vagy. Valóban érthető, apróság, és egy remekmű elkészítése időbe telik, és ez minden bizonnyal egy játék remeke, és remélem, olyan lesz, amit megérdemel

Aloha Hawaiiról! Szeretem ezt a játékot! Nagyszerű koncepció és hihetetlen design! Nagyon ajánlott.
Kihívó játék (majdnem telefondobós kihívás, lol), kiváló zene, néhány látvány jó nézni. Határozottan ajánlom a vásárlást.
Nagyon megbántam, hogy megvettem. A játék három ismétlődő minijátékból áll. nagyszerű példa arra, hogy az ésszerű játékmenet nulla történettel hogyan tesz lebilincselő és élvezhetetlen játékot. Sajnos kimaradt a két órás időszak a visszatérítés kérésére.
Nagyon tetszett. A grafika, a zene és a nehézségek! (Ami olyan, mint a phobos küldetése, olyan, mintha eldobnám a mobilt lol) De van valami. Amikor Phobosban egy küldetést játszunk, ha az rcs-t biztonságos beállításra állítom, az megtöri a fizikát a rakéta szétválása során. Fordítsa fejjel lefelé a leszállóegységet, amikor a rakétához van rögzítve. Amikor elválik a rakétától, fordítsa meg a leszállóegységet. Szintén csak a rakéta 3./4. fokozatát helyezze el a kilátás felé. Akkor reálisabb. Remélem megkapod a véleményemet

Nagyszerű játék! Szuper móka csodálatos zenével!! Valóban megfizethető is. Alig várom, hogy lássam, milyen játékkal készül legközelebb, mert itt vagyok érte!!

jobb lesz, ha leszálláskor füsthatásokat adsz hozzá. mindenesetre a grafika a tetőn keresztül van, és egy nagyon szép játék az idő kihagyására!
Problémák vannak a Marson. Szuper nemzetség, ha csak egy kicsit is ringat, amikor a második láb landol, a leszálló felrobban.
Az első küldetés után feladta. Tetszett a játék, de nem értettem. Nem tudtam megérteni, hogyan kell teljesíteni a második küldetést, ha páros számmal vannak ellátva. Állandóan azt mondogatta, hogy töltsön be kellékeket, anélkül, hogy megmagyarázta volna, hogy ez mit jelent.
szóval ez eleinte mulatságos volt, amíg el nem értek az első Mars-holdig, az aszteroida iszonyatos mennyiségéhez, mindenhez képest! ez egy szigorú figyelmeztetés, hogy ne vásárolja meg! az első marsi holdon is jobbra készteti az embert leszálláskor, ami óriási nehézségi ugrás.
Mint valaki, aki nagyon ismeri az eredeti holdraszállót (azaz régi), szeretem ezt. Kiváló grafika, egy klasszikus nagyszerű frissítése. Még nem jöttem rá, hogyan tovább, talán megadom magam és megnézek egy tutorialt..
Ez egy fantasztikus játék. Nem gondoltam volna, hogy ennyire menő és addiktív lesz. Nagyszerű az odafigyelésed a részletekre. A jövőd fényes a játékban.
Csodálatos játék, elég nehéz.Ha azonban elkészült, nem sok más teendője van. Talán készítsen egy folytatást a külső bolygók és holdjaik körül. Talán még intersteller is. Vagy frissítse a játékot további dolgokkal.
Oké, ez fantasztikus és kihívásokkal teli lesz. Azt is értem, hogy miért szednek díjat, mert eddig mindenképp megéri.
Nem nyomja meg megfelelően, és néha megnyomja, ha nem szükséges, ami újra és újra megteszi, remélve, hogy más eredményeket ér el.. Hülye játék!
Kérlek, a játékom összetört, és nem tudok bejelentkezni a játékba tudok küldeni egy képernyőképet, ha bizonyítékot akarsz, hálás lennék a visszatérítésért ;(amikor játszottam a játékkal, fantasztikus volt, de már nem tudok. Szerk.: hé, a régi énem, keress egy életet, és szerezz egy jobb telefon idiótát
Ez egy jó játék, de minél tovább megy az ember, annál inkább szerencse alapú lesz. Nem szeretem, ha 2 hatalmas aszteroida van az optimális utamon, miközben más aszteroidák bombáznak rajta kívül. Egyszer kénytelen vagyok elviselni a sebzést, és nincs módom megkerülni. Szóval igen, ha nem a sorsolás szerencséjén múlna, tökéletes játék.
Ez egy gyönyörű játék, és igazán nagy erőfeszítéseket tettél, és nagyra értékellek mindannyiótokat.. a játékmenet, a grafika és a fizika nagyszerű a bolygók és a naprendszer.. de nagyon csalódott vagyok, mert nem másra koncentráltál olyan dolgok, mint például egy lebegő küldetés, valaki, aki igazán törődik veled, esetleg egy barátod (mármint a történetben) .. ismétlődő Igen, gyönyörű, de mégis ismétlődő játékmenet, játszottál a Whiteout sorozattal? .. szükségünk van arra a kötelékre, tudod mire gondolok
Ez a játék nagyon klassz, szeretem a rakéta testreszabását és a grafikát
5 csillagot adott volna, de ez a játék nem olyan teljes képernyős telefonokra van optimalizálva, mint például a OnePlus 7 Pro, mivel bizonyos menük nem férnek el a képernyőn
Solar Explorer: New Dawn আর্কেড xzec
4csillagos, mert olyan keményen nem lehet irányítani
100%-ot kaptam, szóval mi következik, ez a vége?
Megfogtál. A legjobb lander játék valaha. Tudom, hogy mennyi erőfeszítést tesz ebbe. Igen, a Phobos olyan, mintha egyszerű módban is eldobnád a telefonodat. szép
Jó, de nem jó fizetni érte. Nagyon gyorsan ismétlődik, bár a nehézségek exponenciálisan nőnek, ami arra késztetett, hogy néhányszor eldobjam a telefonomat.
Jó, de zavaró, kérhetem-e vissza a pénzt. Válasz:próbáltam, hogy úgy tűnik, nem fér bele a visszatéríthető irányelvekbe
mi van a végtelen betöltési képernyővel, még nem játszottam, de nagyon várom, hogy valaha betöltődik-e
Nem is töltöm le végig, és elakad, és örökké tart a betöltése
Ez egy nagyon szórakoztató és izgalmas játék. Bár van tanulási görbe, ez nem túl rossz. És ez kitölti az űrt, amikor nem vagyok számítógépben. Egy kis probléma az, hogy játék után kedvem támad kerbal űrprogrammal játszani, de ez egy győzelem a könyvemben. 10/10 újra kiszállna!
Ez egy nagyszerű játék! Ritkán szánok időt arra, hogy véleményeket küldjek a megvásárolt alkalmazásokról, de jó lelkiismerettel nem tudtam úgy dönteni, hogy nem osztom meg a gondolataimat. Az biztos, hogy még Easy-n is kemény játék, de az elérhető testreszabhatóság, a TOP szintű grafika és a forgatókönyvek miatt megéri a vásárlást. A grafika valóban konzol szintű. Nagyszerű lenne, ha a Naprendszer a jövőben kibővülhetne több bolygókutatás érdekében. Nagyszerű munka!!
Az első szinten voltak problémáim azzal, hogy csak 88%-ra ment. A fejlesztő azonnal a segítségemre sietett, és közölte, hogy mit tegyek. Félelmetes alkalmazás fantasztikus ügyfélszolgálattal, amely boldog ügyfeleket tesz lehetővé. Köszönöm mégegyszer.
Tetszik a játék, de elakadtam az utolsó két marsi küldetésnél. Az első holdon vannak, és amikor megpróbálok kiválasztani egyet, visszacsúszik a Marsra vagy a másik holdra, és nem engedi megnyomni a küldetés indítása gombot sem. Kérem, segítsen
Kiderült, hogy a rakétára kell kattintani a tankok hozzáadásához? Az oldalára
Solar Explorer: New Dawn Trò chơi điện tử xmcy
hátrányok: nagyon ismétlődő fantasztikus grafika és ötlet. olyan érzést kelt bennem, mintha leszállnék egy SpaceX sólyomra.. kell az egész légkör, mint a nagyon nehéz felszállás, és esetleg valami rover-küldetés, és fizetek érte, ha az extra, mert jó, de azzal a kontextussal...
Nagyszerű játék. Tetszik a Holdraszálló új változata. A grafika, a hang és a zene kiváló.
unalmas és ismétlődő..legrosszabb vétel valaha
Kezdésnek rendben van, de hamar unalmas lesz
Ez ugyanaz... újra és újra. Megdobnak még néhány követ, és kanyargósabbá teszik az utat... de ez ugyanaz.
Nagyon szórakoztató.
a grafika fantasztikus, a koncepció pontos, a variálhatóság és a tényleges szórakozás, aligha. Az egyes küldetések között alig vagy egyáltalán nincs különbség. szó szerint ugyanazt csinálod újra és újra. Az egyetlen dolog, ami változik, az az, hogy eldöntöd, hogy 2 vagy 3 rakományt akarsz-e szállítani, vagy megváltoztatod a bőrszínt. Nincs választási tényező vagy változékonyság. Örülnék egy rwfundnak, ha megkaphatnám...
Bravo fejlesztők. Csak BRAVO!!!! Úgy érzem, alul fizettem ezért a játékért. Súlyosan alulfizetett. Úgy érzem, ez a játék könnyen megér 10 dollárt. Köszönöm srácok ezt a gyönyörű játékot!!! Nagyon szépen köszönöm!!!! Most már állandóan várom, hogy milyen játékot hoztok nekünk. Köszönöm újra és újra!!!Jól nyomjátok, fiúk!!! Még jobb, ha egy személy. Azt jelenti, hogy küldetésed fantasztikus játékok létrehozása. Sok boldogságot és egészséget neked Uram! Egészségére!!!
Somewhere - The Vault Papers Aventure rddk
Frissítés, megverte és tetszett. Frissítési idő. Csodálatos sim. Minden fillért megér. Természetesen vannak dolgok, amelyeket szívesen látnék hozzá, de az eddig látottak alapján ez a fejlesztő tudja, mit csinál. Ha szereted a lander játékokat, amit szinte sértés lander játéknak nevezni, szerezd be ezt, nem fogsz csalódni. Ezen kívül ez egy igazán szép játék grafika bölcs és vágott látható. Remélem, hogy a Dev folyamatosan frissíti és érkeznek kiegészítések, ez megvan a lehetőség arra, hogy a piac első helyére lőjön.
Problémám van a Mars-küldetéssel. Ha megpróbálom kiválasztani az utolsó vagy két küldetést a bolygón és a holdakon, szinte mindig a másik helyszínre rúgok, ahelyett, hogy a küldetést választanám.
Rohadt Awesome. Vegyük a régi iskolás Holdraszálló játékokat, és modernizáljuk őket néhány csavarral. Szeretem a játék hangulatát és hangulatát. Most vagyok túl a Marson, és remélem, hogy a jövőben további játékokat fogsz készíteni. Folytasd a történetet és az általános gondolatokat. Ezzel a játékkal nyertél. Ez itt egy indie top sláger lesz.
Solar Explorer: New Dawn Trò chơi điện tử xmcy
A valaha volt legjobb grafikák, ha szeretnél egy jó játékot, gyere, vedd meg ezt a nagyon jót, a csapat nagyon kedves, és menj vissza, ha meglátod ezeket az alkotókat, van néhány jó ötletem, szóval csatlakoztass, rendben?
Egyáltalán semmi, ahogy a játék leírásából megértettem. Visszatérítés kérése és demó közzététele