Post by xasbvergistdoty on Mar 7, 2022 21:34:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bad Piggies HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bad Piggies HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό περισσότερα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Bad Piggies HD 2022 version ▞▞▞
Καταπληκτικό παιχνίδι, πολλή διασκέδαση, άφθονη νοσταλγία αλλά παραμένει μέχρι σήμερα, 8/9
Το 2015 διασκέδασα τόσο πολύ, αλλά έβαλαν διαφημίσεις στο παιχνίδι και πραγματικά χρήματα
Άλλα το χαλάσαν οι διαφημίσεις
Το αρχικό προϊόν ήταν ένα απολύτως εκπληκτικό παιχνίδι με απλούς μηχανισμούς και ατελείωτη δημιουργικότητα. Τώρα είναι γεμάτο με διαφημίσεις παχύρρευστες μελάσες, τρόπους παιχνιδιού επί πληρωμή, μια φρικτή λειτουργία VS που κερδίζεται από το επίπεδο του παίκτη αντί να εμπνέει δημιουργικότητα και στρατηγική, και ένα σύστημα loot box που διακόπτει ενεργά και εμποδίζει το κύριο παιχνίδι. Αυτό το προϊόν έχει μετατραπεί από ένα καλοφτιαγμένο προϊόν σε μια αρπαγή μετρητών. Δεν αξίζει τον χρόνο, τα χρήματα ή το άγχος κανενός, κάτι που μου προκάλεσε: ψυχολογικό πόνο.
Καλο
Σε ορισμένα devises υστερεί επειδή είναι hd
Καλό παιχνίδι, αλλά ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΕΣ; Μου ακούγεται πολύ κακόβουλο...
Ήταν καλό, αλλά τώρα είναι γεμάτο διαφημίσεις και άλλα ενοχλητικά περιττά στοιχεία.
Το επίπεδο 4-10 είναι αδύνατο. Επίσης, βρήκα έναν χάκερ αλλά ξέχασα το όνομά του. Εκτός αν μπορείτε να κερδίσετε 86.000 πόντους από 1 ΤΟΥΡΤΑ!
Δεν υπάρχει επιλογή πληρωμής για την απενεργοποίηση διαφημίσεων. Οι διαφημίσεις είναι εξαιρετικά παρεμβατικές.
Bad Piggies HD Hjernegymnastik ueyn
ζεις μονο μια φορα
Όταν ξεκινάω το παιχνίδι έχει ένα εικονίδιο που πρέπει να κάνω κλικ που λέει new race mode, μετά όταν το κάνω κλικ λέει δεν μπορώ γιατί πρέπει να είμαι επίπεδο 5 ή υψηλότερο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγω από το παιχνίδι
Σχεδόν καλή διαφήμιση ως το πρωτότυπο, αλλά οι μικροσυναλλαγές απλώς αισθάνονται λάθος, δεν έχω ιδέα γιατί αισθάνονται λάθος, αλλά απλώς κάνουν
Car Driving School : Car Games Aventure fov
Bad Piggies HD Câu đố rzo
Το παιχνίδι δεν είναι κακό όσον αφορά το GAMEPLAY, αλλά τα κινούμενα σχέδια στο μενού ήταν μπερδεμένα
Θυμάμαι ότι έπαιζα αυτό το παιχνίδι όπως πριν από χρόνια, και εδώ είμαι τώρα. Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό! Δεν μπορώ να πω τίποτα κακό για αυτό. Μου αρέσουν τα πάντα γι 'αυτό. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Θα το απολαύσετε χωρίς αμφιβολία.
Κατά τη γνώμη μου, πολύ υπερεκτιμημένο και βαρετό. Πολύ κουτός που δεν μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου επίπεδα.
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι και να φτιάχνω πράγματα (btw κάποια πράγματα κοστίζουν -1 νόμισμα μύτης) μου δίνει ένα δωρεάν κέρμα XD ty
Δε κατεβαινει
Υπέροχο παιχνίδι που θα συνιστούσα. Το concept είναι πρωτότυπο, το gameplay είναι προκλητικό και ο σχεδιασμός του επιπέδου είναι αξιοσημείωτος. Ευχαριστώ, Rovio. Εκτιμώ τη δημιουργία σου.
Παλιότερα έπαιζε, τώρα γεμάτη διαφημίσεις. Αδύνατη η αναπαραγωγή.
Μάλλον το έπαιξα όταν κυκλοφόρησε και εξακολουθώ να το λατρεύω γιατί πάντα έχεις επίπεδα να κάνεις και έχεις πολλούς παίκτες να διαλέξεις, είναι πολύ καταπληκτικό και ανυπομονώ πραγματικά για την πρόσφατη ενημέρωση, αλλά είμαι Μου αρέσει από πριν και το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά το να πάρεις τα γουρουνάκια δεν είναι δύσκολο αν το κάνεις. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας παίζοντας αυτό
Bad Piggies HD Hjernegymnastik ueyn
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις δεν είναι προαιρετικές Παρά τα όσα λένε οι άλλοι, οι διαφημίσεις δεν είναι προαιρετικές και θα παίζουν χωρίς να μπορείτε να τις τερματίσετε μετά από κάθε άλλη αποστολή, είναι χάλια. Εγκαταστήστε και παίξτε για 5 λεπτά, για να έχετε μόνο 2 ολόκληρα λεπτά από αυτά με διαφημίσεις. Ναι όχι δεν πρόκειται να συμβεί συγνώμη για τις πολλές διαφημίσεις
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά. Το επίπεδο διαρκεί περίπου 10 δευτερόλεπτα από την προσθήκη 30 δευτερολέπτων. Οχι ευχαριστώ.
Bad Piggies HD Jumboq siy
Αυτό το παιχνίδι σε κάνει να πέσεις τόσο γρήγορα και υπάρχουν εκατοντάδες διαφημίσεις που διορθώνουν το παιχνίδι σου
Bad Piggies HD Jumboq siy
Αυτό το παιχνίδι? Μεγάλος! Τα Bad Piggies είναι τόσο κακά και είμαι τόσο χαρούμενος που τα πληγώσω και τα σκοτώσω! Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό θα ήθελα ο shumone να αποκαλούσε τον Πιτ, αυτό θα ήταν τρελό... Οπότε τηλεφώνησα στον Πιτ, ΔΕΝ ήταν χαρούμενος

Λατρεύω την ιδέα του παιχνιδιού, μισώ τις συνεχείς διαφημίσεις σε αυτό... :/
ωραίο δημιουργικό παιχνίδι θα είναι φοβερό αν προσθέσετε περισσότερα στοιχεία σε αυτό plsssssss
Εξαιρετικά διασκεδαστικό, ορισμένα επίπεδα είναι λίγο δύσκολα, αλλά δεν πειράζει. Έχω παίξει αυτό το παιχνίδι τόσο καιρό που δεν μπορώ να θυμηθώ πότε το πήρα, και έγινε ακόμα καλύτερο, συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά!
Καλό παιχνίδι αλλά έχω προβλήματα όπως κολλώντας ιούς παρακαλώ αλλάξτε
Πολύ καλό αλλά αν μια χειροτεχνία έχει πάρα πολλά v8 χαλάει το παιχνίδι. θα μπορούσε να διορθωθεί; Γενικά πολύ καλό παιχνίδι
Πολύ διασκεδαστικό να παίζεις, ειδικά στο γήπεδο των ονείρων. Μπορείτε να κάνετε κάθε λογής δροσερά πράγματα εκεί. Και μου αρέσει που μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση των αντικειμένων.
Αρκετά καλό και πολύ ευχάριστο περιεχόμενο, αλλά μειονέκτημα του πληρωτέα περιεχομένου για sandbox.Πολύ ωραία και δημιουργικά γραφικά είναι εντάξει η εμπειρία μου είναι ωραία παίζοντας λήψη είναι καλό για να ξοδεύετε χρόνο μην χάσετε την ευκαιρία
Τρόπος σε πολλές διαφημίσεις και τι συμβαίνει στο να είναι δωρεάν η κοιλάδα των ονείρων; Πάνω από όλα είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αλλά μου λείπει η κοιλάδα των ονείρων.
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ γιατί υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα για να παίξω, μπορείτε να φτιάξετε οποιοδήποτε είδος αεροπλάνου ή αυτοκινήτου που μπορεί να πάει γρήγορα. αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, όλοι πρέπει να κατεβάσουν αυτό το παιχνίδι και να παίξουν το.
Perf. Αυτά τα γουρούνια που παρουσιάζουν προβλήματα στο μενού πραγματικά με εκνευρίζουν! XD, Συγγνώμη για την εξαιρετικά σύντομη κριτική, αυτό είναι το μόνο που πήρα. Λοιπόν, καλά, σας άκουσα ότι έχετε πάρα πολλές διαφημίσεις, αλλά μπορείτε να το διορθώσετε, απλώς απενεργοποιήστε το wifi και χωρίς wifi, μπορείτε να λάβετε ως επί το πλείστον όλα τα sandboxes και όλα τα επίπεδα χοιρινού δρόμου δωρεάν (βαθμός εξέτασης).
Δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω γι' αυτό το έκανα 3 αστέρια 3/5